Lai noskaidrotu Daugavpils valstspilsētas iedzīvotāju viedokli par pilsētas attīstību, iespējām, problēmām un to iespējamajiem risinājumiem, kā arī novērtētu iedzīvotāju apmierinātību ar pašvaldības sniegtajiem pakalpojumiem, veiktajiem darbiem un realizētajiem projektiem, Daugavpils valstspilsētas pašvaldība aicina ikvienu iedzīvotāju no 1. līdz 31.martam piedalīties aptaujā un aizpildīt anketu.

  • Aptaujas elektroniskā versija pieejama EUSurvey platformā (spiediet šeit).
  • Drukātā formātā aptaujas anketas pieejamas Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Informācijas birojā, K.Valdemāra ielā 1 (1.stāvā).

Pašvaldībai aktuāli ir noskaidrot arī Daugavpils uzņēmēju domas par uzņēmējdarbības vidi pilsētā.

Uzņēmēji tiek aicināti piedalīties aptaujā, aizpildot anketu, kas pieejama šeit.

Vēršam uzmanību, ka Latgales Centrālajā bibliotēkā un tās filiālēs ir pieejami stacionārie datori ar interneta pieslēgumu, ko var izmanot reģistrēti lietotāji, kā arī visās bibliotēkās ir pieejams bezmaksas Wi-Fi, ko varat izmantot, lai aizpildītu anketu tiešsaistē.

Aptauja ir pilnīgi anonīma – personu dati netiek vākti, aptaujas platforma nevāc pat respondentu IP adreses, pašvaldība saņems aptaujas datus statistiskās informācijas veidā, informācija tiks publicēta tikai apkopotā veidā.

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pašvaldības centrālās pārvaldes
Attīstības departamenta
Investīciju un starptautisko sakaru nodaļa